Az új Crafter

Korszakváltás az áruszállításban

Bemutatkozik az új Volkswagen Crafter

Minden szakma különböző és teljesen eltérő követelményeket támaszt a haszonjárművekkel szemben. Az új Crafter bővelkedik az olyan megoldásokban, melyek segítenek Önnek a mindennapok kihívásaiban.

Mindent szállít. Leginkább értéket.

Az új Crafter

Fő alapelve: elvárásokon felül teljesíteni.

A kényelem ott kezdődik, ahol a szokványos véget ér. Az „ergoComfort“ lengőülés és a legapróbb részletekig átgondolt tárolórendszer az új Crafter vezetőfülkéjét kitűnő munkahellyé varázsolják a hosszú utakon vezetők számára. A raktér minden, csak nem szokványos: A hatalmas raktérszélesség és -magasság, valamint a 100 mm-rel alacsonyabb rakodóperem könnyű ki- és berakodást tesz lehetővé.

A legkiválóbb rakodhatóság

Mindegy, hogy mit szeretne szállítani az új Crafterben – az univerzális padlóba épített 14 rögzítőszem, a minden oldalfalon megtalálható rögzítősínek és a beltéri tetőtartó segítenek Önnek megfelelően rögzíteni a szállítmányt a raktérben.

A legjobb munkahely egy sofőr számára

Az új Crafter sok kényelmi funkciót kínál, de egyet biztosan nem akar majd hiányolni: Mivel ez a modell kategóriájában egyedüliként van felszerelve „ergoComfort“ lengőüléssel, mely 20 különböző beállítási lehetőséggel kíméli a vezető gerincét és gondoskodik a személyre szabott kényelemről.

8 sebességes automata sebességváltó.

Az új Crafter kategóriájában egyedülállóan 8 sebességes automata váltóval kapható, mely az összes meghajtási móddal kombinálható, így kényelmes és üzemanyag-takarékos vezetést tesz lehetővé, még a belvárosi araszoló forgalomban is.

Crafter akciók

Kérjen személyre szóló ajánlatot márkavezetőnktől az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Rafael Károly

Volkswagen Haszonjárművek márkavezető

krafael@porschebuda.hu

+3613828624

Jelentkezzen tesztvezetésre az alábbi űrlap kitöltésével:

Porshe Buda weboldal
Kezdőlap
Konfigurátor
Térkép