az új tiguan

off-road, de nem off-line

Bemutatkozik a Volkswagen tiguan

Mély benyomást kelt

Aszfalt, terep, iOS és Android – a Tiguan mindenhol lehetőségek sokaságát kínálja. Innovatív technológiájával és dinamikus menettulajdonságaival mindenben hatékonyan segíti Önt, vezesse bármerre is útja. Dinamikusan elegáns, mint a Highline, vagy éppen hangsúlyosan sportos, mint az R-Line. Az új Tiguan egyaránt maradéktalanul beváltja az első benyomás ígéretét.

Tiguan és Tiguan Allspace kiállított modellek a Porsche Buda Volkswagen szalonjában – jöjjön el és üljön bele modelljeinkbe. Ha azonnal ki is próbálná a Tiguant, értékesítőink segítségével bármikor megteheti.

Folyamatos tesztvezetési lehetőség a Porsche Budában!

Ismerje meg a Volkswagen Tiguant

Főbb tulajdonságok

Rádió- és navigációs rendszer

Jó, ha magunk választhatjuk meg navigátorunkat.

Járműve volánja mögött mindig Ön dönt arról, mi történjék. Ehhez kétféle rádió is rendelkezésére áll, igényes hangszórókkal, egyszerű kezelhetőséggel és számos csatlakoztatási lehetőséggel. Vagy válassza az extraként kínált két navigációs rendszer valamelyikét, amelyek multimédiás képességei nem hagynak kívánnivalót maguk után.

 

Car-Net Guide & Inform

Hogy utazás közben se kelljen lemondania az Internetről.

Az Internet az élet számos területén hasznos lehet, így az autózásban is. Például aktuális adatokra támaszkodva szemmel tarthatja a forgalmat. Így előrelátóan tervezheti meg vagy módosíthatja az útvonalat. A Car-Net Guide & Inform opcionális online szolgáltatásai azonban még ennél is többet kínálnak.

 

Area View környezetfigyelő rendszer

Négy kamera veszi, mi történik az autó körül.

Legyen szó parkolásról a zsúfolt belvárosban vagy terepen manőverezésről, ugye jó lenne, ha ezekben a nehezen átlátható helyzetekben is egyetlen pillantással át tudná tekinteni az autó teljes környezetét? Az extraként rendelhető Area View környezet-figyelő rendszer négy kamerájával már ezt is lehetővé teszi.

 

Park Assist parkolássegítő rendszer

Engedje át autójának a parkolás feladatát!

Még ha Ön személy szerint azon kevesek közé tartozik is, akik akár “közönség” előtt is könnyedén állnak be a legszűkebb parkolóhelyre, az opcionális Park Assist parkolássegítő rendszer minden bizonnyal elnyeri tetszését. E technika ugyanis nem csupán felismeri a megfelelő méretű helyeket, hanem beálláskor a kormányzás feladatát is átveszi.

 

Vonóerő

Amikor többet kell szállítani.

Olyan feladat előtt áll, amelyhez utánfutó is szükséges? A Tiguan számára ez aligha jelenthet problémát, extraként rendelhető, manuálisan kihajtható vonóberendezésével ugyanis akár 2,5 tonna össztömegű utánfutót is vontathat.

 

4MOTION Active Control

A Tiguan alkalmazkodik az Ön vezetési stílusához.

A Tiguan volánja mögött nemcsak új élmények várják – a Tiguan már önmagában is élmény. Nagyban köszönhető ez az opcionális 4MOTION Active Control rendszerének, amelynek révén a legkülönfélébb terepeken is pontos beállítási lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére, emellett az Onroad üzemmódban ötféle menetprofil közül választhat.

Egyedi ajánlatért keresse értékesítő kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

Enisz Réka

Volkswagen értékesítő

+36-1-3828-630

renisz@porschebuda.hu

Argyelán Zoltán

Volkswagen értékesítő

+36-1-3828-688

zargyelan@porschebuda.hu

Harangi János

Volkswagen értékesítő

+36-1-3828-629

jharangi@porschebuda.hu

Varga Róbert

Volkswagen értékesítő

+36-1-3828-626

rvarga@porschebuda.hu

Jelentkezzen tesztvezetésre az alábbi űrlap kitöltésével:

Porshe Buda weboldal
Kezdőlap
Szerviz
Térkép